Hoge inzet gokkasten

Hoge inzet gokkasten spelen? Er is zo ontiegelijk veel keus aan online gokkasten te vinden als je daar naar gaat zoeken. De meeste gokkasten die je dan tegenkomt hebben een inzet die gelijk is aan gokkasten in cafés en andere horecagelegenheden. Maar wanneer je op zoek gaat naar gokkasten waar je met een hoge inzet kan gaan spelen of gokkasten die hoge uitbetalingen opleveren op 1 winlijn dan word het aantal wat kleinen.

Hoge inzet gokkasten
Op deze pagina hebben we een paar van die hoge inzet gokkasten geplaatst. Deze zijn enorm populair bij veel spelers die het liefst hoge inzet gokkasten spelen. Denk aan online gokkasten zoals de multiplayer, twinplayer, sweet 16 player, twin express, supernudge 6000, jackpot 2000 en de joker 8000. Deze kasten zijn een van de meest gespeeld hoge inzet gokkasten. Bij de een kun je met een lage inzet meer punten verdienen dan bij de andere. Probeer een van deze multiplayer gokkasten of hoge inzet gokkasten gratis uit zonder geld te hoeven storten.

Hoe speel ik met een hoge inzet?

Met een hoge inzet spelen op deze gokkasten is heel simpel. Druk eenvoudig op de knop maximale inzet en je speelt dan met de maximale inzet. Bij de multiplayer gokkasten kun je eenvoudigweg op de knop inzet drukken en de inzet veranderd vervolgens naar de gewenste inzet. Deze manier van spelen geldt bij het spelen van de multiplayer gokkasten.

Hoe speel ik met een lage inzet?

Al deze gokkasten beginnen al direct in de stand van een lage inzet. Nadat er een een prijs is gewonnen komt er spelenderwijs een optie om de inzet te kunnen verhogen. Bij gokkasten met een boven spel kan er gekozen voor een onder spel en boven spel. Het boven spel levert uiteraard meer credits op dan het onder spel. Voor hoge prijzen is het dan ook verstandiger om het bovenspel te spelen wanneer het mogelijk is. Het boven spel kost overigens ook meer credits en dat is het enige nadeel. Dus wees verstandig met een besluit wanneer je besluit op een online gokkast te spelen.

Autoplay functie

Ook kun je de autoplay functie gebruiken om het spel automatisch te laten verlopen. De supernudge 6000 en de jackpot 2000 kunnen zelfs sneller worden gespeeld door in de instellingen voor snelle draai te kiezen. Je zal dan meteen merken dat het spel veel sneller gaat. Het kaartje wat rechts onderin te zien is in het spel
dient voor de autoplay functie en kan ook op elk gewenst moment verwijderd worden.

Hoe win ik hoge prijzen op een multiplayer gokkast?

Door het maken of krijgen van winnende combinaties kun je de prijzen winnen die op de online gokkasten spelen staan. De ene gokkast hanteert een andere uitbetaling of prijs als de andere. Probeer zo veel mogelijk winnende combinaties te creëren en je kan zeer hoge prijzen. Wil je meer informatie over het spelen op een gokkast met betrekking tot de spelregels en uitbetaling van prijzen? Kies dan een gokkast en je zal daar de nodige informatie vinden.