Twinplayer Gokkast

Twinplayer gokkast

Hoe speel ik op de Twinplayer gokkast? Allereerst is er de keuze om de twinplayer gokkast te spelen voor echt geld of gratis. Gratis spelen op deze online gokkast kan door “play for fun” te klikken en vervolgens “take credits”. Nadat de twinplayer gokkast is gekozen om te spelen kun je kiezen om alleen 1 gokkast of 2 gokkasten te bedienen. De credits die je het midden van beide gokkasten ziet kan gebruikt worden bij alle 2 de kasten. De credits die in de balance zitten kunnen naar de linker of rechter gokkast worden gekozen door middel van de knop ”naar credits”. Zodra je dus op de knop ”naar credits” hebt gedrukt kan je de twin player gokkast starten. Spelen begint met een inzet van 2 credits en kan naarmate het aantal credits gelijk staat aan de aantal draaien op die inzet worden gezet.

Spelen op de twin player gokkast

Als voorbeeld: Je begint met 40 punten te sparen en wacht tot het aantal beurten op 8 staat en vervolgens kan de inzet verhoogd worden van inzet 2 naar inzet 5. In een krijco of fair play gokcenter gebruiken veel spelers deze speelwijze. Het voordeel van punten opsparen is dat er met een hogere inzet kan worden gespeeld. Wanneer je dus 8 beurten hebt en 80 punten hebt op een gokkast dan kun je inzet 10 spelen.

Extra Functies op de Twinplayer gokkast

De twinplayer gokkast heeft ook een extra functie die je kan gebruiken. Een van die extra functies is bijvoorbeeld dat je beide gokkasten automatisch kan laten verlopen door middel van het autoplay kaartje te gebruiken. Op die manier hoef je dus niet elke keer op start te klikken om de twinplayer gokkast te kunnen spelen. We zeggen wel daarbij dat het dan wat lastiger kan zijn om tijdens het spelen met de autoplay functie de inzet te verlagen of te verhogen. Een van die redenen is dat voordat je de inzet wilt verhogen soms beter eerst het autoplay kaartje uit de multiplayer gokkasten kan halen. Sommige spelers zijn snel genoeg en kunnen de inzet verhogen zonder het kaartje eruit te halen.

Betaalmethoden en uitbetalen

Spelen voor echt geld op de twinplayer gokkast kan met verschillende betaalmethodes gerealiseerd worden. Hieronder staan een aantal manieren waarmee je op de twinplayer gokkast online kan betalen. Er kan betaald worden per telefoon, ideal, paysafecard en nog wat andere manieren van betalen. De meest gebruikte methode voor het spelen van multiplayer gokkasten is toch wel ideal in Nederland. Heb je geld gewonnen en wil je dat uitbetalen? Dan kun je simpel een bankoverschrijving doen en het geld zal binnen enkele dagen op jouw bankrekening staan. Voor meer betaalmethoden kun je het online casino van Fruits 4 Real bezoeken en daar zal je de nodige informatie over dergelijke betaalmethoden vinden.

Mobiele versie afsluiten